Yrityksestä

Yrityksemme historia alkaa vuonna 1970 Ruotsiin suoritetusta ensimmäisestä erikoiskuljetuksesta. Tänään Enkel Logistics on meri- ja maantieliikenteen erikoiskuljetusten asiantuntija, jonka toimipisteet sijaitsevat Venäjällä ja Virossa. 

 

Yrityksen tekniseen kantaan kuuluu haastavampienkin kuljetustehtävien hoitoon soveltuva nykyaikainen ja jatkuvasti uusiutuva erikoiskalusto sellaisilta kansainvälisesti tunnetuilta valmistajilta kuten Faymonville ja Scheuerle.

 

Yrityksemme on erikoistunut erityisesti meri- ja maantiekuljetuksiin. Tiimiimme kuuluvat kokeneet kuljetusjärjestelijät, jotka hoitavat kaikkien tarvittavien ahtaus-, ajoreititys-/aikataulutus-, alusten rahtaus- ja muiden töiden järjestelyt.

 

Vuonna 2016 yrityksemme toteutti 76 mittaavaa kokonaisvaltaista kuljetusprojektia suomalaisten, virolaisten, norjalaisten, tanskalaisten, latvialaisten, turkkilaisten, venäläisten ym. asiakkaiden tilauksesta.

Olemme ansainneet laivanrakennus-, metallirakenne-, energia-, elintarvike- ja logistiikka-alan yritysten korkean luottamuksen. 

Lataa esite